Rüyada ölünün ağzında diş görmek

Rüyada ölünün ağzında diş görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölünün ağzında diş gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Rüyada ölünün ağzında diş görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ağzından diş çekmek yılmayacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulur.

Rüyada ağzında çürük diş görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek yeni iş kapılarının açılacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada ağzında diş çıktığını görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından diş çıktığını görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin ağzında diş görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments