Rüyada başkasının namaz kılan birini görmek

Rüyada başkasının namaz kılan birini görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, güzel bir yola çıkılacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının namaz kılan birini gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Rüyada kızını namaz kılarken görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada imam namaz kılanları görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına yorulur.

Rüyada namaz kılarken bıçaklanmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken sallanmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılan polis görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüleri namaz kılarken görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken konuşmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada cuma namazı kılmaya çalışmak çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments