Rüyada başkasının mezarını açmak

Rüyada başkasının mezarını açmak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mezarını açmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde hassasiyetler artabilir.

Rüyada babasının mezarını açmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada başkasının mezarını açmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine rivayet eder.

Rüyada mezar yeri açmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada ölünün mezarını açmak rızkın gittikçe azalacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezarını açmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını açmak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine inanılır.

Rüyada mezarlığı açmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Rüyada mezarın üstünü açmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments