Rüyada başkasının kızlık kanını görmek

Rüyada başkasının kızlık kanını görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kızlık kanını gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kızlık kanı görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızlık kanını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına inanılır.

Rüyada başkasının kızlık kanını görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık kanının aktığını görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kızlık kanını görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, daha fazla para kazanacağına delalet eder.

Rüyada kızlık zarı kanı görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının kanını görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına inanılır.

Rüyada adet kanı silmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments