Rüyada başkasının evinde bardak kırmak

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, makama ve rızka sahip olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu bardak kırmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sinirle bardak kırmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilerek bardak kırmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada bardak yıkarken kırmak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada içki bardağı kırmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının bardağını kırmak bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde bardak kırmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments