Rüyada içki bardağı kırmak

Rüyada içki bardağı kırmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, anne baba duası alınacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kurulu düzenin bozulacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada içki bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada içki bardağı kırmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki şişesi kırmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bardaktan içki içmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bardakta içki görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Rüyada içki bardağı görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına delalettir.

Rüyada cam bardağı kırmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş çay bardağı kırmak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine yorulur.

Rüyada birinin kafasında bardak kırmak geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, herkesin takdirini toplayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments