Rüyada başkasının boynunda kolye görmek

Rüyada başkasının boynunda kolye görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, rahata ereceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının boynunda kolye gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Rüyada boynundaki kolyenin koptuğunu görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada başkasının boynunda kolye görmek onları koruyup kollayacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada boynuna altın kolye takmak maddi gücünün eksileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boynunda kolye görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işarettir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına tabir olunur.

Rüyada erkek boynunda kolye görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynunda altın kolye görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Rüyada kardeşimin eşinin boynunda çok güzel desenli bir kolye gördüm desenleri ni saydım anneme satıp borçlarınızı ödeyin diye kızdım anlamı nedir açıklarmısınız rica etsem

Ayşe

Teşekkür ederim aynen öyle UMUTLARIM hep var ve varolmaya devam ediyor