Rüyada başkasının ameliyat olduğunu görmek

Rüyada başkasının ameliyat olduğunu görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada başkasının ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla hızlı harekete geçebilirsiniz.

Rüyada beyin ameliyatı görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinden ameliyat olmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada babasının ameliyat olduğunu görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan ameliyat olmak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini ameliyat olmuş görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada kalpten ameliyat olduğunu görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada sezeryan ameliyatı olmak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını ameliyat olmuş görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments