Rüyada başkasını sözlenmiş görmek

Rüyada başkasını sözlenmiş görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına inanılır.

Rüyada başkasını sözlenmiş gördüyseniz:

  • Gayrimenkulle ilgili, aile büyüklerine bağlı veya iş birliği, ortaklık ya da ekip çalışması gerektiren işler şanslı şekilde ilerliyor.

Rüyada güzel sözler duymak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada kendi sözünü görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, hayırlı bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak süzüleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalettir.

Rüyada söz olduğunu görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada bir söz duymak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına tabir olunur.

Rüyada kızını sözlemek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine söz söylemek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalettir.

Rüyada söz kesmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments