Rüyada başkasından hamile kalmak

Rüyada başkasından hamile kalmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulur.

Rüyada başkasından hamile kalmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmek veya gereğinden fazla işle uğraşma ihtiyacı duymak sakıncalı olabilir.

Rüyada kardeşinin hamile kaldığını görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada kendini hamile kaldığını görmek dertlerinin sona ereceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına delalettir.

Rüyada başkasının hamile kaldığını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine delalet eder.

Rüyada kendinin hamile kaldığını görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments