Rüyada başkasına tatlı yedirmek

Rüyada başkasına tatlı yedirmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, başarı elde edeceğine, ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasına tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada ölü birinin tatlı yediğini görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine yorulur.

Rüyada halka tatlı yediğini görmek hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı pasta yediğini görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının tatlı yediğini görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına işarettir.

Rüyada kabak tatlısı yediğini görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet eder.

Rüyada tatlı erik yediğini görmek allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna delalet eder.

Rüyada ölmüş birine tatlı yedirmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada tatlı bir şey yediğini görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments