Rüyada başkasına ait saç görmek

Rüyada başkasına ait saç görmek günahlarından tövbe etmeye, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ait saç gördüyseniz:

  • Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir.

Rüyada başkasına ait saç görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına ait altın görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasına ait ayakkabı görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına ait bebek görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölüye ait eşya görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına delalettir.

Rüyada başkasına ait diş görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına ait elbise giymek yanlış yollardan döneceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine delalettir.

Rüyada başkasına ait araba görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments