Rüyada başkasına ait eşya görmek

Rüyada başkasına ait eşya görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Rüyada başkasına ait eşya gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada başkasına ait eşya görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye ait eşya görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birine ait eşyalar görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada başkasına ait yüzük görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başkasına ait gelinlik giymek lüksüne de lüks katacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına delalet eder.

Rüyada başkasına ait ayakkabıyı giymek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına inanılır.

Rüyada başkasına ait diş görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, büyük hatalar yapacağına inanılır.

Rüyada başkasına ait erkek bebek görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments