Rüyada başkan yardımcısı görmek

Rüyada başkan yardımcısı görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, zararların telafi edileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada başkan yardımcısı gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kimse hakkında size nakledilen şeyleri ya da o insanla ilgili yapılan yorumları basit bir kıskançlık yüzünden yapılıyor zannetmeyin.

Rüyada başkan yardımcısı olmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, dertlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına inanılır.

Rüyada başkan yardımcısı görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkan yardımcısı olduğunu görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalettir.

Rüyada belediye başkan yardımcısını görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Rüyada parti başkanını görmek güzel haberler alınacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments