Rüyada başka birini yıkamak

Rüyada başka birini yıkamak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada başka birini yıkamak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz.

Rüyada başka birinin bulaşık yıkadığını görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkalarının çamaşırlarını yıkamak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birini yıkamak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada başka birinin saçını yıkamak eşiyle arasına nifak sokulacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına delalet eder.

Rüyada başka evde bulaşık yıkamak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada başka birisiyle öpüşmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin dişinin kırıldığını görmek herkesi doğru yola çağıracağına, ona şifa olmayacağına delalettir.

Rüyada başka yere gitmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments