Rüyada başka birinden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada başka birinden çocuğu olduğunu görmek doğru kararların alınacağına, insanların alım gücünün azalacağına, planların sarkacağına, kendisine şifa olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada başka birinden çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada başka birinin çocuğunu sevmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka çocuğu olduğunu görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin çocuğunun olduğunu görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir çocuğu emzirdiğini görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin çocuğunu görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin erkek çocuğunu görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, borçların sonlandırılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments