Rüyada başka bir yere taşınmak

Rüyada başka bir yere taşınmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir yere taşınmak gördüyseniz:

  • Belli konuların tekrar ele alınması ya da belli düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada başka bir yere taşındığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada başka yere taşınmak uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir yere taşınmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada başka memlekete taşınmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada başka bir ülkeye taşınmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet eder.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments