Rüyada başka bir şehri gezmek

Rüyada başka bir şehri gezmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, bereketin ve verimin olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehri gezmek gördüyseniz:

  • Aslında boş verip, kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada başka bir şehri gezmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada bir şehri gezmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada şehri gezmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka şehre gitmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka şehre kaçmak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, ana baba dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka şehre iş için gitmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments