Rüyada basından vurulmak

Rüyada basından vurulmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada basından vurulmak gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Rüyada basından vurulmak bunun için sıkıntıya düşeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada basında yara görmek variyetinin her geçen gün artacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada basından kan akmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada basını acmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada basının kanadıgını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalettir.

Rüyada basında sirke görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada basını kapamak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada basını oksamak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments