Rüyada başından kene çıkarmak

Rüyada başından kene çıkarmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına delalettir.

Rüyada başından kene çıkarmak gördüyseniz:

  • Çalışma ortamınız daha güzel bir hale gelebilir.

Rüyada başından kene çıkarmak saygı göreceğine, kazancının günden güne çok artacağına işaret eder.

Rüyada başında kene görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda kene çıkarmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada kene çıkarmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kene ısırdığını görmek bir süre belini doğrultamayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kene görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada uçan kene görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kolunda kene görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments