Rüyada kene çıkarmak

Rüyada kene çıkarmak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kene çıkarmak gördüyseniz:

  • Evde veya evle ilgili beklenmedik değişiklik ya da düzenlemeler sizin yararınıza sonuçlanabilir, endişelenmeyin.

Rüyada vücudunda kene çıkarmak yüksek bir makama geleceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada başından kene çıkarmak kötü günler yaşayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine alamet eder.

Rüyada kene çıkarmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstünde kene görmek şansının kendinden yana olacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada saçta kene görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine işarettir.

Rüyada vücuduna kene yapıştığını görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bit pire kene görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda kene görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments