Rüyada başında kene görmek

Rüyada başında kene görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, neşesinin yerine geleceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına tabir olunur.

Rüyada başında kene gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Rüyada başından kene çıkarmak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başında kene görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada köpek ve kene görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda kene çıkarmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kendisi ile gururlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda kene görmek hasta olanın da iyileşeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada uçan kene görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kene görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments