Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek

Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Rüyada başbakanla fotoğraf çekmek daima ona hürmet göstereceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, işlerin canlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle fotoğraf çekmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, dinde olgunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğrafı çekmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fotoğrafını çekmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, hem eğleneceğine alamet eder.

Rüyada telefonla fotoğraf çekmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, ne yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments