Rüyada başbakandan para almak

Rüyada başbakandan para almak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada başbakandan para almak gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilmek veya özgür hareket edebilmek için gerekli değişiklikleri yapmanızda fayda var.

Rüyada başbakana para vermek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada başbakanın para verdiğini görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulur.

Rüyada başbakandan para almak kusurların ve günahların telafi edileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Rüyada başbakandan para aldığını görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, ortak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakandan kağıt para almak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakandan para istemek işinden evine gidip geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına delalettir.

Rüyada başbakan öldürmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla cuma namazı kılmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments