Rüyada başbakandan beyaz kağıt almak

Rüyada başbakandan beyaz kağıt almak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan beyaz kağıt almak gördüyseniz:

  • Bazı jestler söz konusu olabilir, karşılığında sizden ne beklendiğini öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada başbakandan beyaz kağıt almak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada başbakandan kağıt almak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada başbakandan kağıt para almak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, edilen duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kağıtlar görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bir kağıt almak birlikte kâh ağlayacağına, günden güne kazancının artacağına inanılır.

Rüyada büyük beyaz kağıt görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kağıt aramak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıtta yazı görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments