Rüyada başbakan yardımcısı olmak

Rüyada başbakan yardımcısı olmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada başbakan yardımcısı olmak gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada başbakan yardımcısı olmak kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, yeni bir araba satın alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın yardımcısı olduğunu görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakandan yardım görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada başbakanın yardım ettiğini görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret eder.

Rüyada başbakandan yardım almak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakana yardım etmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada başbakandan yardım istemek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın öldürüldüğünü görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments