Rüyada baş havlusu görmek

Rüyada baş havlusu görmek kişinin yüzünün güleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, büyük paralara sahip olacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalet eder.

Rüyada baş havlusu gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Rüyada baş havlusu görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, mutluluğa ve neşeye alamet eder.

Rüyada başına havlu sarmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başında havlu görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada başa havlu sarmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada havlu verdiğini görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz el havlusu görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, insanların takdirini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni beyaz havlu görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mavi havlu almak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments