Rüyada baş açık namaz kılmak

Rüyada baş açık namaz kılmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, ev taşımaya, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş açık namaz kılmak gördüyseniz:

  • Bazı hamlelerinizi gizlice gerçekleştirmek veya diğerlerinin işlerinize karışmasını engellemek amacında olabilirsiniz.

Rüyada baş açık namaz kılmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine tabir olunur.

Rüyada açık başla namaz kılmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, keyfinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada başı açık namaz kıldığını görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada başı açık namaz kılan görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada başı açık namaza durmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı açık namaz kılanı görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada açık namaz kılmak içinin rahat edeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık havada namaz kılmak rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments