Rüyada banyoda temiz su görmek

Rüyada banyoda temiz su görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada banyoda temiz su gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girebilirsiniz.

Rüyada banyoda temiz su görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada temiz bir banyo görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz banyo görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyo temizliği yapmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Rüyada banyoda temizlik yapmak umutlarının biteceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyo yapıp temizlenmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyo yapmak temizlenmek kısmetinin kendinden yana olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments