Rüyada banyoda kaka görmek

Rüyada banyoda kaka görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sorunları başarıyla çözmeye, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, ona yardımcı olacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyoda kaka gördüyseniz:

  • En kolay yolu seçmeyin.

Rüyada banyoda kaka görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, zenginliğe işaret eder.

Rüyada banyoda kaka yapmak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada banyoya kaka yapmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına delalettir.

Rüyada üzerinde kaka görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ishal kaka görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Rüyada çocuğun kakasını temizlemek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kakanın içinde solucan görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabağa kaka yapmak kazancının daha da artacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments