Rüyada balonla uçtuğunu görmek

Rüyada balonla uçtuğunu görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, eksiklerinin farkına varacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada balonla uçtuğunu gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri üzebilir.

Rüyada beyaz balon uçurmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada uçan balonda uçmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına inanılır.

Rüyada büyük uçan balon görmek günahlara, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, kişinin sıkıntıların artacağına alamet eder.

Rüyada balonun uçtuğunu görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet eder.

Rüyada uçan balondan düşmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, fikirlerinin çatışacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, hayatının bir anda renkleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments