Rüyada balon yakalamak

Rüyada balon yakalamak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine yorulur.

Rüyada balon yakalamak gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek belli çelişkili veya şüpheli durumları çözme şansınız olabilir ya da zayıfladığını hissettiğiniz bazı iş veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz.

Rüyada balon yakalamak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kalp şeklinde balon görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi balonlar görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlamış balon görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı balon görmek sağlığından olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak hava balonu görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli balon görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada gökyüzüne balon bırakmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments