Rüyada balon uçurmak

Rüyada balon uçurmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kalp kırıklığı olacağına delalettir.

Rüyada balon uçurmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda başarı basamaklarını bir adım daha yukarı çıkabileceğiniz şekilde cesaretlendiriliyorsunuz, bunun gerekeni yapmaksa size düşüyor.

Rüyada balonların uçtuğunu görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada balon uçurduğunu görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine inanılır.

Rüyada uçan balon tutmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan beyaz balon görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan balonla uçtuğunu görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada uçan balona bindiğini görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek işinde profesyonel kimse olacağına, yüzün güleceğine delalettir.

Rüyada uçan balonla uçmak kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments