Rüyada balon uçurduğunu görmek

Rüyada balon uçurduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada balon uçurduğunu gördüyseniz:

  • İşinize yaramayan şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada uçan balonla gezmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, dış ticarete atılacağına rivayet eder.

Rüyada uçan balona bindiğini görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada uçan balon tutmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada balonda uçtuğunu görmek sağlık sorunlarının biteceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada kırmızı uçan balon görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, ekmeğinin azalacağına inanılır.

Rüyada uçan balondan düşmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi uçan balon görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments