Rüyada balkon korkuluğu görmek

Rüyada balkon korkuluğu görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkon korkuluğu gördüyseniz:

  • Orijinal planlarınızı değiştirmek zorunda değilsiniz.

Rüyada balkon korkuluğu görmek zaferler kazanacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada mezarlıktan korkup kaçmak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada korkudan dua okumak yarınlarına inanacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanla korkutulmak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına işarettir.

Rüyada ölüm korkusu hissetmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada köpek korkutmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkup ağlayarak uyanmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet eder.

Rüyada korkudan uyanmak üzüleceğine ve yıpranacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments