Rüyada balina tarafından yutulmak

Rüyada balina tarafından yutulmak rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, ailesini utandırmayacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada balina tarafından yutulmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Rüyada balina tarafından yutulmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada balina sesi duymak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada balina sürüsü görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada balinanın uçtuğunu görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karaya vurmuş balina görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada balina olduğunu görmek kurulu düzeni olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine inanılır.

Rüyada balinadan kaçmak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işarettir.

Rüyada balinanın üstüne binmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments