Rüyada balina beslemek

Rüyada balina beslemek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, ayaklandıracağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine işarettir.

Rüyada balina beslemek gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada balina beslemek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işarettir.

Rüyada kıyıya vuran balina görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada havuzun içinde balina görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyıya vurmuş balina görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz balina yavrusu görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, büyük başarıya ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada birçok balina görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada küçük balina görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, tüm keyfinin kaçacağına inanılır.

Rüyada ölmüş balina görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments