Rüyada balık yakalamak

Rüyada balık yakalamak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet eder.

Rüyada balık yakalamak gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada büyük bir balık yakalamak çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık yakalamak öz güven kazanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Rüyada balık yakaladığını görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara balık yakalamak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havada balık yakalamak ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek balık yakalamak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalet eder.

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak lüks, konfor içinde olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments