Rüyada zeytinlik görmek

Rüyada zeytinlik görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kötü haberlerin alınacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada zeytinlik gördüyseniz:

  • İleride işinize yarayabilecek yeni hobiler edinebilirsiniz.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işarettir.

Rüyada zeytin pişirmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, variyetini çoğaltacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin yemek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı ekmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada komşuya zeytin görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada zeytin dikmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytinli ekmek görmek sosyal konumunun değişeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada biriyle zeytin yemek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments