Rüyada zehirli süt görmek

Rüyada zehirli süt görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli süt gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Rüyada zehirli süt görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalettir.

Rüyada zehirli süt içmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin zehir içtiğini görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, hayallerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada zehirli karınca görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada yemekten zehirlenmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada yılan zehiri içmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın zehir attığını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments