Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek

Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun zehirlendiğini gördüyseniz:

  • Gerekli detayları gözden geçirerek çevrenizde gerçekte ne olup bittiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada zehirli ok görmek işlerinin hızlanacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada zehirli yemek görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli süt içmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare zehiri yemek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada zehir dökmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehir temizlemek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada zehirli süt görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments