Rüyada balık gibi yüzmek

Rüyada balık gibi yüzmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine tabir olunur.

Rüyada balık gibi yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da bazı konulara dikkat çekerek kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Rüyada balık gibi yüzmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde balık gibi yüzmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus gibi yüzmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada yılan gibi balık görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet eder.

Rüyada okyanusta balıklarla yüzmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık içinde yüzmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, de elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada balıklarla havuzda yüzmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada denizde balıkların arasında yüzmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments