Rüyada yüzüğünü kaybetmek

Rüyada yüzüğünü kaybetmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüğünü kaybetmek gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Rüyada altın yüzük kaybedip bulmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük kaybetmek kirli işlere bulaşacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada tek taş yüzük kaybetmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayatına bakacağına tabir olunur.

Rüyada söz yüzüğünü kaybetmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlilik yüzüğünü kaybetmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yüzük kaybetmek sonra bulmak sevinçli haberlere, iş hayatında değişiklik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü kaybetmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada pırlanta yüzük kaybetmek kişinin rahat edeceğine, ruhen güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments