Rüyada yüze merhem sürmek

Rüyada yüze merhem sürmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze merhem sürmek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada yüze merhem sürmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne merhem sürmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalettir.

Rüyada göze merhem sürmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada merhem sürmek yanlış işler yapacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret eder.

Rüyada birine merhem sürmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaraya merhem görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada kara merhem görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada merhem görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sorunların kalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments