Rüyada merhem görmek

Rüyada merhem görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merhem gördüyseniz:

  • Bazı konularda size danışan veya tavsiyelerinize kulak veren kişiler olabilir.

Rüyada yaraya merhem görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Rüyada birine merhem sürmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze merhem sürmek zararlarını telafi edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada yüze merhem sürmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada yüzüne merhem sürmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara merhem görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merhem görmek kişinin içinin daralacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merhem sürmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments