Rüyada yüze allık sürmek

Rüyada yüze allık sürmek kişinin her daim iyi anılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze allık sürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada yüzüne allık sürmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına işarettir.

Rüyada yüze allık sürmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada yanağına allık sürmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada allık sürmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı allık sürmek ticaretinin de bozulmayacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Rüyada allık fırçası görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada pembe allık görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı allık görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments