Rüyada yün dükkanı görmek

Rüyada yün dükkanı görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, zor zamanlar yaşayacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Rüyada yün dükkanı gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Rüyada yüncü dükkanı görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yün dükkanı görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yün görmek hayatın kolaylaşacağına, kazançlı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada yün işi görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına inanılır.

Rüyada yün patik görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yün kaybetmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli yünler görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak yün görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments