Rüyada yumurta yedirmek

Rüyada yumurta yedirmek işinde aranan biri haline geleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, rahatının yerine geleceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta yedirmek gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Rüyada birinin yumurta yediğini görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek sorunların çözüleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere işaret etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek borçların artacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine yumurta yedirmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğa yumurta yedirmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet eder.

Rüyada yumurta yedirmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sahanda yumurta yediğini görmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments