Rüyada yumurta ve folluk görmek

Rüyada yumurta ve folluk görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Rüyada yumurta ve folluk gördüyseniz:

  • Yaratıcılık isteyen, artistik ya da estetik konulara zaman ayırmalısınız.

Rüyada yumurta ve folluk görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada folluktan yumurta toplamak makamının sürekli yükseleceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada follukta yumurta görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada folluktan yumurta görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına delalettir.

Rüyada folluk görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz büyük yumurta görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yumurtanın kırılmasını görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı yumurta görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, bolluk içinde yaşamaya alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments