Rüyada balığın hayatını kurtarmak

Rüyada balığın hayatını kurtarmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, büyük bir karar verileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada balığın hayatını kurtarmak gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Rüyada balığın hayatını kurtarmak hasta ise bakacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada köpeğin hayatını kurtarmak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada annenin hayatını kurtarmak büyük savaşların yaşanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayat kadını kurtarmak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin hayatını kurtarmak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine yorulur.

Rüyada hayat kurtarmak çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada bebek hayatı kurtarmak mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin hayatını kurtarmak zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, işlerin eski haline döneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments